CATALÀ | CASTELLANO

Instal·lacions

Estem situats al mig de la natura, envoltats de camps de conreu i bosc. Actualment tenim habilitats uns 20.000 m2 amb diferents zones delimitades.

DOG RUN CANIPARC (PARC CANÍ). És l'espai més gran, destinat a que els nostres gossos puguin jugar, córrer en llibertat i seguretat. Dins hi trobareu companys de joc, zones d'enriquiment i exploració olfactiva, etc.

PETIT CANIPARC. Espai reservat per als més petits, zona exclusiva per a cadells de fins a 6 mesos. L'etapa de socialització és la més important de la vida del nostres gossos, per aquest motiu, a CANIPARC, volem facilitar les relacions socials amb companys de joc de la seva mida. Aquest espai és sempre gratuït i de lliure accés.
.

XIP XAP. Zona d'aigües, un espai per refrescar-se (només accessible a l'estiu)

AULA DE FORMACIÓ. De forma periòdica organitzem cursos, seminaris, xerrades, tant per socis com pel públic en general. Vol ser un punt de trobada per qui vulgui iniciar-se, o aprofundir, en millorar la convivència i el benestar dels nostres animals.

CANIPARC SHOP. A la nostra petita botiga hi trobareu, bàsicament, articles relacionats amb l'educació i l'entreteniment caní: llibres, jocs interactius, accessoris útils, joguines, etc. T'assessorarem i t'ajudarem per triar el producte que millor s'adapti a les vostres necessitats.


CANI SPA. Un espai amb tot el necessari pensat per tal de rentar i pentinar el gos amb comoditat.

I MOLT MÉS. A CANIPARC seguim treballant per habilitar nous serveis i noves zones específiques que poc a poc us anirem descobrint!